Live meekijken in de afmijnzaal

Plantion voegt live videobeelden toe aan haar online inkoopprogramma Kopen Op Afstand (KOA). Het veilproces in de afmijnzaal wordt elke veildag weergegeven met vier door RDJ AV geïnstalleerde camera’s.

In combinatie met de Plantion bezorgservice is KOA hiermee een stuk aantrekkelijker
Live meekijken in de afmijnzaal | TuinVAK

In combinatie met de Plantion bezorgservice is KOA hiermee een stuk aantrekkelijker geworden voor klanten. KOA-klanten profiteren per direct van de nieuwe mogelijkheid om actueel mee te kijken. De livestreaming is namelijk geïntegreerd in de nieuwste versie van de KOA-software (Aucxis) die hier te downloaden is. De haarscherpe videobeelden kunnen op twee manieren worden bekeken: in het programma zelf in plaats van de gebruikelijke productfoto’s, of op een tweede beeldscherm los van KOA. Op het tweede scherm ziet de gebruiker de livebeelden van de drie afzonderlijke klokken en een totaaloverzicht van de afmijnzaal.

In het verlengde van deze innovatie voert Plantion ook een aantal logistieke verbeteringen door. KOA-klanten kunnen na aankoop aangeven wanneer zij hun gekochte producten willen ophalen. Plantion kan de producten voor hen op voorraad houden en verdichten. Daarnaast is er nu ook de aantrekkelijke Plantion bezorgdienst.

Bekijk hier de video

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.