Maak buiten bijzonder met in-lite

Water geeft je tuin een bijzondere uitstraling. In combinatie met buitenverlichting zorgt het voor een sfeervol en uniek effect. Met de verlichting van in-lite ontdek je dat jouw waterpartij ook in de avond tot leven komt.

Maak buiten bijzonder met in-lite | TuinVAK
Maak buiten bijzonder met in-lite | TuinVAK
Maak buiten bijzonder met in-lite | TuinVAK

SUB

Een waterpartij kan op verschillende manieren uitgelicht worden. Dit kan bijvoorbeeld door het element te verlichten vanaf onderwater, met de onderwaterspot SUB. De armatuur heeft een verzwaarde voet waardoor deze goed onderwater blijft staan. Met het gespreide sfeerlicht van deze spot kun je vanuit het water de beplanting uitlichten. Dit geeft een sfeervol en bijzonder effect. De armatuur heeft een kabellengte van 10 meter. Dit zorgt ervoor dat de SUB buiten de vijver aangesloten kan worden.

Door een nieuwe lichtbron met brede lichtbundel is de onderwaterspot nog krachtiger. De SUB 12V is uitgerust met een nieuwe led lichtbron van 3W (4,7 VA). Hiermee is lichtoutput met 96 lm toegenomen (nu 293 lm) en is de lichthoek breder. Hierdoor is het lichteffect onder én boven water nog indrukwekkender. De SUB is vervaardigd uit glasvezel, versterkt nylon en geanodiseerd aluminium. De armatuur is daardoor stijlvol, sterk en corrosiebestendig.

EVO FLEX

Een andere manier om een waterpartij uit te lichten is met de EVO FLEX. Deze armatuur kan onder water geplaatst worden, waar bijvoorbeeld een vijver mee verlicht kan worden. Daarnaast kan de armatuur ook gebruikt worden om de rest van de tuin te verlichten. Of je een strakke tuin met rechte lijnen hebt of veel organische vormen, met de EVO FLEX accentueer je dit eigenlijk altijd. Overdag zie je het armatuur niet, in de avond creëert de EVO FLEX een bijzondere uitstraling die niet alleen sfeervol is maar ook functioneel. EVO FLEX produceert dankzij de hoge kwaliteit leds een warme, egale lichtbundel die naar boven en ook naar de zijkanten schijnt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.