Makita introduceert eerste robotmaaier

Producten 06-03
Makita introduceert eerste robotmaaier

Makita introduceert haar eerste robotmaaier. De RM350D maakt maaien makkelijk. Dankzij het volledig automatische systeem is de maaier zelfvoorzienend in maaien en opladen.

Makita introduceert eerste robotmaaier

De RM350D robotmaaier is voorzien van een nieuw type koolborstelloze motoren, dat door Makita zelf ontwikkeld en geproduceerd is. Deze hoog vermogen motoren garanderen een optimale werking. Er vindt geen wrijving plaats waardoor er geen energie verloren gaat en de motor minder snel warm wordt. De motor is daardoor constant in toeren, heeft een lange levensduur en is efficiënt. De sterke ingebouwde li-ion 18 V, 5,0 Ah accu aangedreven robotmaaier wordt in zijn station opgeladen. Zorgeloos genieten

Makita introduceert eerste robotmaaier

Tijdstippen instellen met Makita-software

De Makita robotmaaier is voorzien van software waarmee je het tijdstip van het maaien naar wens kan instellen. Met een maaidek van 24 cm breed heeft hij een maximaal werkgebied van 3.500 m². Dankzij de snelle betrouwbare laad- en accutechniek van Makita, blinkt de RM350D Robotmaaier uit in een grotere dekking. De automatische maaihoogte instelling en spiraal-/spotmaaien maken het onderhoud nog veelzijdiger. De robot werkt met een grensdraad wat een foutloze werking garandeert. Door het toepassen van één of twee begeleidingsdraden is het terugvinden van het laadstation voor de robot een koud kunstje.

De Makita robotmaaier is voorzien van de nieuwste technologie waardoor een helling van 26 graden geen uitdaging is.