Maximale score

PHOMI MCM heeft als eerste bouwproduct in de Nationale Product Catalogus de maximale score behaald. Het product is op basis van duurzaamheid, circulariteit, en gezondheid gemeten en beoordeeld volgens het Global Sustainable Enterprise Systeem (GSES).

PHOMI produceert en levert flexibele ecotegels, geschikt als wand- en gevelbekleding,
Maximale score | TuinVAK
Maximale score | TuinVAK

PHOMI produceert en levert flexibele ecotegels, geschikt als wand- en gevelbekleding, dus voor binnen en buiten. De technologisch hoogstaande producten zijn gebaseerd op klei: Modified Clay Materials (MCM). Met de uitstraling van steen, natuursteen, hout, beton, metaal, geweven structuren en leer.

Het GSE System met de onderliggende Global Sustainable Enterprise Standard biedt informatie om organisaties wereldwijd te ondersteunen om duurzamer te ondernemen en in te kopen.

Eerder werden de producten van PHOMI al bekroond met onder andere een UL Green Guard Gold certificaat.

Industrieel ontwerpbureau WeLLDesign, een bekende speler in bouwinnovatie, heeft het product PHOMI omarmd. Het product is nu in de Benelux nog vrijwel onbekend, terwijl wereldwijd jaarlijks 44.000.000 m2 zijn weg vindt naar bouwprojecten. WeLLDesign zet zich nu in om als fabrieksvertegenwoordiger PHOMI in de Benelux op de markt te introduceren.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.