Meer dan 16 miljoen kleuren in de tuin

Signify breidt het outdoor assortiment van WiZ uit met twee nieuwe producten: de nieuwe WiZ ELPAS-wandlamp voor buiten en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten.

Meer dan 16 miljoen kleuren in de tuin | TuinVAK
Meer dan 16 miljoen kleuren in de tuin | TuinVAK
Meer dan 16 miljoen kleuren in de tuin | TuinVAK

Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van de grondspots is de installatie heel veilig en makkelijk.

De spots zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. Met één druk op de knop creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

De nieuwe ELPAS-wandlamp voor buiten (230V) is eveneens gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. Met verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren komt elke tuin, terras of balkon nog mooier tot zijn recht.

De nieuwe producten in het outdoor assortiment van WiZ zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de WiFi, waardoor de verlichting vanaf elke locatie kan worden bediend met de WiZ-app of WiZmote-afstandsbediening.

Eind vorig jaar introduceerde WiZ het eerste product in het outdoor assortiment, het WiZ-lichtsnoer. De nieuwe WiZ-tuinspots en de WiZ ELPAS-wandlamp vormen daar een mooie aanvulling op.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.