Meesterlijke innovaties in het hogere segment

20-10-2022
Meesterlijke innovaties in het hogere segment

Meesters in de Tuin presenteerde zich op 13 oktober succesvol met een nieuwe formule. Het avondvullend programma werd door de vele bezoekers met enthousiasme ontvangen. Ruim 40 exposanten introduceerden hun noviteiten in Inspyrium in Cuijk.

Meesterlijke innovaties in het hogere segment

Meesterlijke innovaties in het hogere segment

Meesterlijke innovaties in het hogere segment

Meesters in de Tuin was toe aan zijn zevende editie. Het evenement vindt haar oorsprong in 2016. Toen waren er nog tien stands te bewonderen, inmiddels is dat aantal verviervoudigd. Dit vertaalt zich tevens in de grotere beursoppervlakte, die inmiddels 4800 vierkante meter beslaat. Bezoekers van de zevende editie van Meesters in de Tuin werden bij binnenkomst verrast met een excursie langs de 450ha grote boomkwekerij van Ebben. Tevens werd de nieuwe daktuin van Boomkwekerij Ebben bezocht. Op de beursvloer stonden de experts van Boomkwekerij Ebben, net als de overige partners van Meesters in de Tuin, met bezoekers van gedachten te wisselen over hun groene oplossingen. De organisatie heeft liefst zeven nieuwe partners aan zich weten te verbinden. Alle partners van Meesters in de Tuin werden min of meer verplicht om een nieuwigheid te laten zien in Cuijk.

Kennisoverdracht

Hoveniers en tuinarchitecten konden zich tijdens Meesters in de Tuin wederom laten inspireren door de verschillende kennissessies, die dit keer op de beursvloer zelf plaatsvonden. Zo ging organisator Niels in ’t Veen in gesprek met Martin Buijtels van The Dutch Wave over de onschatbare waarde van de groenbranche. Daarnaast stond Meesters in de Tuin in het teken van netwerken. Op de beursvloer was een grote centrale bar geïnstalleerd, inclusief een ruimte voor een DJ. Onder het genot van eten en drinken op meesterlijk niveau konden de bezoekers de gehele avond alle indrukken van de beurs en de trends en ontwikkelingen in de groene sector met elkaar doornemen.