Met extra draad nóg beter vast

01-10-2021
Met extra draad nóg beter vast

De Dynaplus vlonderschroef is verbeterd. Door de toevoeging van een extra stukje schroefdraad net onder de schroefkop wordt de vlonderplank nóg beter vastgehouden. Een ander voordeel is dat de schroef zich minder snel uit het hout omhoog laat werken wanneer de houten planken beginnen te ’werken‘. 

Met extra draad nóg beter vast

Verder is de alom bewezen en geprezen gecoate Dynaplus  vlonderschroef onveranderd gebleven. Dus supersterk van gehard staal. Tevens flexibel en buizaam tot wel 90-graden, om zo ook afbreken te voorkomen als het hout gaat werken. En superfijne schroeven om mee te werken. Het geïntegreerde smeermiddel in de AR-coating zorgt voor superlicht indraaien en door de extra grote en diepe TX-drive gaat dat heel gemakkelijk. De bronskleurige Anti-Roest-coating  zorgt voor de zeer goede corrosiebestendigheid en door de kleur en de kleine kop vallen ze qua mooi weg op de houten planken.

Met extra draad nóg beter vast

Dynapluspunten:
- De sterkste vlonderschroef van Nederland
- Twee keer zo sterk als RVS
- Geen last van afbreken tijdens indraaien
- Zeer roestbestendig door Anti-Roest-coating.
- Speciale boorpunt met snijpunt.

Met extra draad nóg beter vast

Superstrak resultaat
En er is nóg iets nieuws; een speciaal Dynaplus  vlonderboortje. Deze trappenboor is een exacte contravorm van de Dynaplus vlonderschroef. Hiermee boor je het perfecte schroefgat voor in de vlonderplank, voor een superstrak eindresultaat.
- Speciale hardhoutboor
- Voor alle lengtes vlonderschroeven
- Exacte contravorm van Dynaplus® vlonderschroef