Mooie aftrap van het seizoen

De eerste voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt, die op 7 en 8 februari 2023 plaatsvond, was een mooie aftrap van het tuinplantenseizoen. Bezoekers uit heel Europa en van ver daar buiten bezochten de beurs en waren zeer enthousiast over het complete, direct beschikbare, aanbod.

Mooie aftrap van het seizoen | TuinVAK
Mooie aftrap van het seizoen | TuinVAK
Mooie aftrap van het seizoen | TuinVAK

Beursdirecteur Linda Hoogendoorn–Veelenturf kijkt met tevredenheid terug op deze voorjaarseditie. ‘Naast de voor de standhouders zo belangrijke aftrap van het seizoen was het ook positief dat de politiek de beurs heeft benut om zich te laten informeren over de sector,’ aldus Linda.

Exposanten zijn tevreden over hun deelname aan de beurs. Zij toonden in hun stands hun complete assortiment, gingen in gesprek met huidige en potentiële klanten en schreven orders. De tevredenheid van de exposanten zag de beursorganisatie ook terug in het aantal toezeggingen voor deelname aan de najaarseditie van de beurs op 23 en 24 augustus 2023.

Op het centrale plein, direct na de ingang van de beurs was een presentatie van de inzendingen voor de Bezoekersfavoriet. Bezoekers konden met groene ballen hun stem uitbrengen op de in hun ogen beste nieuwe plant. Rhododendron Hybride ‘Grifie’ van Jules Block uit Lochristi (B) was overduidelijk de favoriete plant.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.