Mooie nieuwe stevige pijler

11-01-2023
Mooie nieuwe stevige pijler

Bromach BV is met ingang van 1 januari 2023 importeur van de machines van het Italiaanse merk DIECI voor Nederland. De toevoeging van zowel de agri- als constructie machines van DIECI zijn een mooie nieuwe stevige pijler voor Bromach.

Mooie nieuwe stevige pijler

DIECI sluit perfect aan bij de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco, AP en Slootsmid, die Bromach al levert.

Mooie nieuwe stevige pijler

DIECI ontwerpt en bouwt sinds 1962 hoogwaardige machines voor de landbouw, de bouwsector en industrie. Het machineassortiment bestaat hoofdzakelijk uit telescopische verreikers, dumpers en betonmixers. DIECI staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van haar machines en nooit stilstaande innovatiekracht. Dit resulteert tot heden in maar liefst 123 modellen in productie.

Joost Minderhoud, bedrijfsleider Bromach: ‘Met het importeurschap van DIECI kunnen we nu een nog breder assortiment aanbieden aan onze opdrachtgevers in Nederland en nieuwe markten aanboren. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van DIECI's producten aan ons aanbod zal bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf en aan het succes van onze klanten.’