MOSO weer in bedrijf

#interieurbouw 27-03-2020
MOSO weer in bedrijf

Sinds deze week heeft MOSO International BV weer een eigen kantoorruimte. Eerder deze maand werd het magazijn van de bamboespecialist al elders ondergebracht en maakten de kantoormedewerkers dankbaar gebruik van de flexplekken van Rabobank Zwaagdijk.
MOSO weer in bedrijf
Op 21 februari ontstond door onbekende oorzaak brand in het magazijn van MOSO in Zwaag. Het hoofdkantoor en het magazijn worden als verloren beschouwd, maar de continuïteit van het bedrijf is niet in gevaar geweest.
Het magazijn op de nieuwe tijdelijke locatie in Venhuizen is inmiddels volledig in bedrijf: de bamboe producten worden hier opgeslagen en de leveringen aan klanten worden vanuit dit tijdelijke magazijn verzorgd. Intussen wordt in China voluit geproduceerd door de partnerproducenten van MOSO om zo snel mogelijk de voorraad weer op peil te krijgen. MOSO-medewerker José de Ruijter-Luken: “Het is lastig te zeggen wanneer wij alle producten weer op voorraad hebben. Per order wordt met onze klant besproken wat de beste oplossing is. Dit verloopt over het algemeen erg goed en gelukkig is er veel begrip en geduld.”