Mulchreiniger, all-terrain wielen en speciale randenmodus

#Tuinvak 09-02-2021
Mulchreiniger, all-terrain wielen en speciale randenmodus

Dit jaar wordt de Robomow-productfamilie uitgebreid met twee nieuwe modellen die onderling sterk van elkaar verschillen. De Robomow RT-productlijn en de Robomow RK worden geïntroduceerd. 
Mulchreiniger, all-terrain wielen en speciale randenmodus
Alle modellen zijn voorzien van een gepatenteerde mulchreiniger, met ingebouwde zelfreiniger. De high-end RK-modellen maaien zelfs de randen van het gazon tot op de centimeter nauwkeurig doordat de modellen automatisch over de wielbasis heen kunnen maaien.
De RT-serie maakt het leven eenvoudiger omdat deze modellen zowel bij de eerste installatie als tijdens het onderhoud bijzonder eenvoudig te bedienen zijn. Dankzij de maaibreedte van 18 cm is de RT perfect voor middelgrote tuinen met gazons tot max. 700 vierkante meter. Alle RT-modellen kunnen moeiteloos hellingen tot max. 30% aan met hoog gras.
De Robomow RK-modellen hebben alle kenmerken van de RT-serie en bevatten bovendien veel handige extra's die veel tijd besparen. Een maaibreedte van 21 cm, een maaihoogte tot 10 cm en een maximale capaciteit van 120 minuten onderstrepen de kenmerkende prestaties en betrouwbaarheid van de RK-modellen, die zijn ontworpen voor gazons tot 2.000 vierkante meter.