Multifunctionele snoeischaar op accu

Multifunctionele snoeischaar op accu

STIGA presenteert zijn eerste multifunctionele snoeischaar op accu: de STIGA SC 100e-snoeischaar. Deze is speciaal ontworpen om tuinliefhebbers van alle niveaus – zowel professioneel als amateur – te helpen bij het verzorgen en netjeshouden van tuinen en borders.

Multifunctionele snoeischaar op accu

Door het ergonomische ontwerp is de snoeischaar met slecht twee vingers te gebruiken en biedt hij de nodige precisie om elke type ingreep rustig uit kunnen voeren. De snoeischaar is stevig, goed uitgebalanceerd, voorzien van een antisliphandgreep en biedt een hoge mate van veiligheid dankzij een knop met een eenvoudig vergrendelingssysteem en standby-/vergrendelingssoftware.  

Multifunctionele snoeischaar op accu

Snelle en krachtige snoeischaar

De elektrische snoeischaar op accu werkt snel en krachtig en is met een snoeivermogen dat zich aanpast aan de uit te voeren taak, geschikt voor ieder type gebruiker en diens specifieke snoeibehoefte. 

Multifunctionele snoeischaar op accu

Het is mogelijk om de snoeibreedte te selecteren via drie mesopeningsinstellingen, zodat takken met een diameter tot 3,0 cm gemakkelijk kunnen worden gesnoeid. De hoogwaardige messen van koolstofstaal zijn extreem scherp en kunnen een zuivere en precieze snede maken. 

De STIGA ePower 20V 2 Ah accu garandeert een intelligent energiebeheer en een autonomie tot meer dan 2.000 snedes per acculading.