Natuur en wellness komen samen

Jansen Hoveniers in Sint Willebrord heeft op verzoek van een klant een nieuwe indeling voor de achtertuin ontworpen. Het resultaat is een comfortabele buitenruimte waarin een optimaal vakantiegevoel gecombineerd wordt met kwaliteitsproducten en onderhoudsarme belastingen. Ook het zwembad zorgt voor de perfecte wellnesservaring.
Natuur en wellness komen samen | TuinVAK
Natuur en wellness komen samen | TuinVAK
Natuur en wellness komen samen | TuinVAK
Natuur en wellness komen samen | TuinVAK
Natuur en wellness komen samen | TuinVAK

De eigentijdse, moderne buitenruimte die Jansen Hoveniers heeft gecreëerd is een lust voor het oog. De strakke belijning, het evenwichtige design, de symmetrie en de goede structuur maken van de tuin een echte eyecatcher.
In de moderne tuin is alles mogelijk: een combinatie van verschillende materialen en kleuren zorgt ervoor dat deze tuin perfect aansluit bij de woning.

Comfortabel en compleet
Natuur en wellness komen samen in de schitterend vormgegeven tuin. Het zwembad, het terras, de indeling: met de strakke lijnen en de moderne materialen is deze tuin heerlijk zen voor de échte wellnesservaring.
Tegelijkertijd zorgt het fijne groen in de tuin dat de natuur ook dichtbij is. Lekker geurende bloemen, proeven van zelfgekweekte kruiden en druiven: naar deze tuin kijk je niet, in deze tuin lééf je. Het hele jaar door, want met de terrasoverkapping wordt zelfs een winterbarbecue mogelijk.

Oplossingen
Voor het zwembad is een monoblock van het Nederlandse merk Starline gekozen. Een merk dat kwalitatief hoogstaande zwembaden produceert waarin isolatie en energiebesparing belangrijk zijn.
Het zwembad wordt verwarmd met warmtepompen en de temperatuur, verlichting, alsmede het isolerende lamellendek zijn eenvoudig met een app op de smartphone te bedienen.
Het roldeck is geïntegreerd onder de comfortabele zwembadtrap en bevindt zich daarmee in het zwembad, waardoor het volledig uit het oog onttrokken is.

Keramische tegels
De keramische tegels van Trivium bevatten een hout-look effect en lopen vanuit de terrassen door naar de randafwerking van het zwembad. De tegels zijn op maat vervaardigd door een verstekrand aan de tegels te realiseren.
Het effect is waanzinnig. Er is geen afwijkende zwembadrand ten opzichte van de omliggende bestrating. Juist de keramische tegels maken een rand overbodig.

Geen onkruid
Om verzakkingen en onkruidgroei tussen de keramische tegels te voorkomen zijn de tegels verwerkt in ROMFIX drainagemorel. De mortel en onderbouw sluiten verzakkingen in de toekomst nagenoeg uit.
Door de voegen tussen de tegel te voorzien van het voegmiddel met ROMFIX PRO, behoort onkruidgroei tot het verleden. Dit geeft invulling aan de wens om een onderhoudsarme buitenruimte te realiseren.
Foto’s: Inge Smulders, Studio Ibizz

Jansen Hoveniers combineert al 30 jaar creativiteit en passie voor het vak. Het hoveniersbedrijf creëert omgevingen waarin tuindromen tot leven komen. Jansen Hoveniers onderhoudt en legt inspirerende tuinen aan in onder meer de regio’s Brabant, Rotterdam, Zeeland, Vlaanderen en Drechtsteden. Omdat iedere tuin uniek is, wordt altijd een tuinplan op maat ontworpen, geheel naar de wensen van de klant. Landschappelijke tuinen, sfeervolle luxueuze stadstuinen, strakke kasteeltuinen of tuinen in een bosrijke omgeving: Jansen Hoveniers ziet overal een uitdaging in en realiseert verfijning en details die de zintuigen prikkelen.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.