Negen nieuwe compacte tractoren

Bobcat introduceert een serie compacte tractoren voor de Europese markt (behalve in Duitsland). Ze zijn onderdeel van het programma ground maintenance equipment (GME), dat eind vorig jaar aangekondigd werd.

Negen nieuwe compacte tractoren | TuinVAK
Speel video
Negen nieuwe compacte tractoren | TuinVAK
Negen nieuwe compacte tractoren | TuinVAK

‘Bobcat biedt drie platforms voor de compacte tractoren - de series 1000, 2000 en 4000 - met negen nieuwe modellen van 25 tot 58 pk die afgestemd zijn op de verschillende behoeftes van klanten,’ zei Daniele Paciotti, directeur van de GME-productlijn bij Bobcat.

De compacte tractoren van Bobcat zijn zo ontworpen dat ze de productiviteit en de flexibiliteit van de gebruikers verbeteren. Wat de klussen ook zijn: met deze machines kunnen ze snel en efficiënt geklaard worden dankzij de robuuste constructie, de eenvoudige bediening, de flexibele configuratie en de volledige compatibiliteit met het uitgebreide assortiment Bobcat-aanbouwdelen.

Elk van de negen modellen in de serie compacte tractoren varieert in vermogen. Bij elk model is er keuze uit verschillende fabrieksopties zoals cabine, voorlader, mechanische of hydrostatische transmissie, verschillende type banden en voorspatborden. Verder kunnen de tractoren geleverd worden met een uitgebreid scala aan montage-opties en aanbouwdelen zoals frontheffer, middenmaaiers en alles wat in de achter- of fronthef gemonteerd kan worden.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.