Nieuw assortiment borstelloos van SKIL

Gereedschap 02-07
Nieuw assortiment borstelloos van SKIL

SKIL introduceert een nieuw assortiment krachtige doe-het-zelf gereedschappen, allemaal uitgerust met een compacte, digitale brushless (borstelloze) motor. Deze geavanceerde technologie draagt bij aan de kwaliteit, prestaties en levensduur.

Nieuw assortiment borstelloos van SKIL

Borstelloze motoren leveren meer kracht, meer efficiëntie en een langere levensduur dan vergelijkbare motoren met borstels. Dit maakt ze tot een kosteneffectieve en duurzame keuze. SKIL maakt borstelloze gereedschappen toegankelijk voor een breder publiek, dankzij de betaalbaarheid en onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuw assortiment borstelloos van SKIL

SKIL bij GAMMA en Karwei

De doe-het-zelf gereedschappen van SKIL worden in Nederland en België verkocht bij GAMMA en Karwei. Intergamma, de organisatie achter deze doe-het-zelf-formules streeft ernaar de meest duurzame doe-het-zelf retailer te worden in Nederland en België. De organisatie heeft daarbij 5 focusgebieden: CO2- en energiereductie, inkoop van duurzamere producten en materialen, goed werkgeverschap, consumenten helpen met duurzamere keuzes en de levensduur van producten verlengen. Op het laatste focusgebied sluit SKIL perfect aan met een nieuwe collectie bestaande uit betaalbare gereedschappen met een brushless (borstelloze) motor. De collectie is vanaf september 2024 te koop bij GAMMA en Karwei.

Nieuw assortiment borstelloos van SKIL

Intergamma stelt niet alleen voor zichzelf duurzame doelen, maar helpt ook klanten met het maken van groene keuzes, door het bieden van duurzamere suggesties, adviezen en producten. De nieuwe SKIL borstelloze collectie draagt bij aan het waarmaken van deze missie.

Het SKIL 20V borstelloze accu gereedschap assortiment bestaat uit een boorschroefmachine, klopboormachine, slagschroevendraaier, slagmoersleutel, boorhamer, cirkelzaag, decoupeerzaag, reciprozaag, multischuurmachine, excentrische schuurmachine, multitool en een haakse slijper.

Cool batterijsysteem

Alle borstelloze gereedschappen van SKIL zijn draadloos en bevatten hetzelfde unieke batterijsysteem: 'PWRCORE 20™'. Deze batterijen zijn compatibel met alle SKIL ‘20V MAX’ (tuin)gereedschappen, wat zorgt voor optimale flexibiliteit voor de gebruiker. ‘PWRCORE 20™’ bevat innovatieve functies zoals 'KEEPCOOL™', een gepatenteerde batterij-koeltechnologie die de werktijd met maximaal 25% verlengt én de levensduur van de batterij verdubbelt. Daarnaast biedt 'ACTIVCELL™' intelligente interactie tussen batterij en gereedschap, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van de batterij. Deze geïntegreerde technologieën garanderen maximale efficiëntie, duurzaamheid en bescherming waardoor langer gewerkt kan worden zonder onderbrekingen en klussen met vertrouwen en gemak voltooid kunnen worden.