Nieuw telematicasysteem Bobcat

Nieuw telematicasysteem Bobcat

Bobcat introduceert het nieuwe telematicasysteem Machine IQ, dat klanten vanaf al hun apparaten toegang biedt tot informatie over de machines.

Nieuw telematicasysteem Bobcat

Klanten kunnen zo op hun smartphone, notebook of PC de status van hun machines monitoren en op afstand op basis van de data het onderhoud optimaliseren om zo veilig en productief te kunnen blijven werken. Dankzij deze eenvoudige maar krachtige tool halen klanten meer uit hun machines en hun investering.

De nieuwe versie van Machine IQ werd op 20 maart 2023 als internettoepassing en mobiele app gelanceerd onder de naam Customer Machine IQ Beta. Ze bieden klantentoegang tot de nieuwe technologie en openen de poort naar de nieuwe digitale wereld van Bobcat.

Alle klanten in Europa en Israël hebben tot eind juni 2023 gratis toegang tot alle premium functionaliteit van Machine IQ, om kennis te maken met de applicatie.

Gemakkelijke installatie op Bobcat-machines

Machine IQ kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op bestaande Bobcat-machines. Klanten kunnen hun plaatselijke dealers vragen om informatie over compatibiliteit. Ook kunnen Bobcat-dealers aan klanten uitleggen wat Machine IQ kan doen om hun bedrijfsvoering te verbeteren en hoe ze hun Bobcat-machines aan hun account kunnen koppelen.