Nieuwe Cramer 82V-grondboormachine

Algemeen 08-04
Nieuwe Cramer 82V-grondboormachine

Er is een nieuwe aanwinst toegevoegd aan het 82V-platform van Cramer. Een professioneel inzetbare grondboormachine met een koppel van maar liefst 81 Nm, die volgens de fabrikant alle 2-takt varianten snel zal doen vergeten.

Nieuwe Cramer 82V-grondboormachine

Met een geluidsniveau van 85 dB en led-verlichting die in alle situaties zorgt voor goed zicht op de werkomgeving, is deze machine volgens Cramer zeer gebruiksvriendelijk. De draairichting kan met een duimbeweging op de rechterhandgreep worden omgekeerd, waardoor het verwijderen uit zware leemachtige bodem gemakkelijk is. 

Nieuwe Cramer 82V-grondboormachine

De machine heeft een laag gewicht van 8,6 kg zonder boor en accu. Een 4 Ah-accu geeft een autonomie van 30 minuten continu boren of ongeveer 45 gaten met de 20 cm boor. Het boortoerental is traploos regelbaar tot 210 toeren/min. De retoursnelheid bedraagt maximaal 50 toeren/min.

Standaard wordt deze machine geleverd inclusief een 20 cm boor en een verlengstuk van 45 cm lang. Naast de standaard boor biedt EuroGarden een assortiment boren met diameters van 5 tot 30 cm aan. Ook is een korter verlengstuk van 30 cm beschikbaar.