Nieuwe directeur VHG

Marc van Rosmalen (44) is per 1 juni 2022 de nieuwe directeur van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).

In het jaarplan 2022 heeft VHG duidelijke ambities geformuleerd. Hierbij wordt ingezet op

In het jaarplan 2022 heeft VHG duidelijke ambities geformuleerd. Hierbij wordt ingezet op een sterke VHG met een sterk en professioneel verenigingsbureau. Marc van Rosmalen wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het verenigingsbureau en de doorontwikkeling van de vereniging.

Marc van Rosmalen is momenteel Manager Ledenbelang en MT-lid bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Daarvoor was hij in verschillende rollen ruim 11 jaar actief bij Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties. Ook was hij een aantal jaar als managementconsultant bij adviesbureau Berenschot werkzaam. Dit na afronding van zijn studie Organisatiewetenschappen in Tilburg. Marc is verder in verschillende rollen actief binnen De Nederlandse Associatie, de vereniging van, voor en door vereniging. Naast zijn reguliere werkzaamheden is hij in zijn woonplaats Zaltbommel ook voorzitter van de gemeentelijke Rekenkamercommissie. 

Zijn brede ervaring binnen de wereld van verenigingen zal hij als directeur van VHG inzetten om samen met de collega’s verder te bouwen aan een sterke, brede branchevereniging. Een vereniging waar alle ledengroepen zich thuis voelen en kunnen rekenen op een passende dienstverlening.