Nieuwe hydraulische palenrammer

03-04-2023
Nieuwe hydraulische palenrammer

EuroGate International breidt het assortiment hydraulische palenrammers uit met de Maruzen KH193, een lichtgewicht hydraulische krachtpatser met veel power.

Nieuwe hydraulische palenrammer

De KH193 palenrammer is met het gebruik van de juiste adapter een perfecte keuze bij het slaan van stalen buizen, bijvoorbeeld 60 x 40 mm of ø 60 mm. Maar de machine is net zo geschikt voor houten palen tot een diameter van 110 mm. Hij weegt slechts 20 kg en is krachtiger dan een benzinerammer. Met een maximale oliedruk van 25 l/min slaat de machine de paal met 1920 slagen per minuut krachtig de grond in.

Nieuwe hydraulische palenrammer

Deze machine is aan te sluiten op uw (mini)graafmachine maar de combinatie met de Maruzen UH070 hydraulische powerpack maakt de machine multi-inzetbaar, wendbaar en flexibel in gebruik.

Uitgebreid gamma hydraulische palenrammers

Het uitgebreide gamma aan benzine-, pneumatische- en hydraulische palenrammers wat EuroGate International te bieden heeft, stelt iedere hekwerker en hovenier in staat zijn ram-klus in een korte tijd vakkundig uit te voeren. Het aanbod adapters en toebehoren is daarnaast zeer veelzijdig en voor elk type paal en diameter is er wel een oplossing.