Nieuwe servicepartner EuroGate International

Algemeen 08-03
Nieuwe servicepartner EuroGate International

Van Veldhuysen Groentechniek BV is per 1 maart benoemd als de exclusieve verkoop- en servicepartner van EuroGate International, dé specialist op het gebied van grondboren en palenrammers.

Nieuwe servicepartner EuroGate International

Deze samenwerking is een verrijking voor zowel Van Veldhuysen als EuroGate International. Martijn Vos, vertegenwoordiger van Van Veldhuysen, staat klaar om klanten te bedienen met zijn expertise en passie voor tuin- en parktechnologie.

Nieuwe servicepartner EuroGate International

Het paradepaardje van deze samenwerking is de introductie van de EJ 520, een geavanceerde éénmans grondboorset van het huismerk EGI. Uitgerust met een krachtige Honda 4-takt motor, biedt deze set, die gefabriceerd is in Nederland, niet alleen een indrukwekkende prestatie, maar ook een aanzienlijk lagere geluidsproductie en emissie in vergelijking met traditionele 2-takt motoren. Dit markeert slechts het begin van een veelbelovende uitbreiding van het assortiment, waarbij op termijn ook de palenrammers zullen worden toegevoegd.

Hoogwaardige producten van EuroGate

Het inmiddels 75-jarig Van Veldhuysen Groentechniek biedt niet alleen een uitgebreide assortiment, maar ook toewijding aan klantenservice. Kortom, Van Veldhuysen Groentechniek blijft vooroplopen in de branche, en met de steun van EuroGate International zullen zij hun klanten blijven voorzien van hoogwaardige producten en service die de verwachtingen overtreffen.