Normeco is toe aan volgende fase

Normeco is vanwege het succes van StoneFlex bezig met het versnellen en verbeteren van het productieproces. Vlakbij de reeds bestaande loods van 500 vierkante meter opent het bedrijf een extra productieloods van 840 vierkante meter en 6 meter hoog. 
Normeco is toe aan volgende fase | TuinVAK
Hierin komen drie machines te staan, één die alle grondstoffen van StoneFlex afweegt, één die mengt en een machine die verpakt.
Het nieuwe onkruidwerende voegmiddel StoneFlex van Normeco wekt interesse op bij veel aansprekende partijen. Zo verbindt Michel Oprey & Beisterveld zich vanaf volgend jaar aan het duurzame voegmiddel. Op hun zakken van StoneFlex prijkt vanaf 2021 het logo van Michel Oprey & Beisterveld. Deze zakken worden in vier verschillende talen bedrukt en in heel Europa op de markt gebracht. Behalve Nederland zullen ook de Belgische, Duitse, Italiaanse, Franse en Ierse markt worden bediend.

Ecostone
Verder is Normeco een samenwerking opgestart met Ecostone. Dit is een partij die op een eenvoudige maar intelligente manier latjes in bestratingen integreert. Weijers: “In combinatie met StoneFlex kan dit tot een uniek concept leiden. We onderzoeken nog wat de maximale belasting is die onze voeg aankan. Dit gaan we binnenkort op een kleinschalige manier testen in Frankrijk. Ecostone wil namelijk graag de Franse markt op met StoneFlex. Ook dit is weer een bewijs van het succes van onze all-in-one voeg. We zijn met Normeco echt toe aan een volgende fase.”
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.