Om snel en precies te kunnen zagen

Om snel en precies te kunnen zagen

Om snel en precies te kunnen zagen met een kettingzaag biedt STIHL een nieuwe set aan, bestaande uit een zaagketting en een zaagblad.

Om snel en precies te kunnen zagen

De ketting PS3 Pro 3/8" met schakels van 1,1 mm en het zaagblad Light 04 met een groefbreedte van 1,1 mm vormen de ideale combinatie voor kettingzagen met een vermogen tussen 1,6 kW en 2,0 kW.

De smalle zaagtanden en het slanke zaagblad bieden bosbouwers, aannemers van parken en tuinen maar ook veeleisende priv├ęgebruikers tot 20 procent meer zaagkracht dan conventionele 3/8" kettingen met een breedte van 1,3 mm.

De nieuwe ketting gaat moeiteloos het hout in, zelfs als er meer druk wordt uitgeoefend, en komt nooit vast te zitten. Het resultaat? Een zuivere, precieze zaagsnede in een recordtijd. Bovendien biedt de ketting bij accumodellen tot 10% meer autonomie per lading.

Snel en precies

Het Light 04 zaagblad, met een groefbreedte van 1,1 mm, is speciaal ontworpen voor deze ketting en is slank, licht en mooi uitgebalanceerd: eigenschappen die het gemakkelijker te hanteren en wendbaarder maken voor snel en precies zagen.

Bij het steken zaagt het zaagblad snel en soepel, waardoor het risico op terugslag vermindert.