ONIX presenteert nieuwe glasmozaïeken

02-05-2023
ONIX presenteert nieuwe glasmozaïeken

ONIX presenteert enkele van de nieuwe ideeën voor het nieuwe seizoen, als resultaat van het analyseren van de hedendaagse designtrends en levensstijlen.

ONIX presenteert nieuwe glasmozaïeken

ONIX stelt minimalistische lijnen voor, een trend die tot uiting komt in het gebruik van tegels in neutrale en natuurlijke tinten. Evenzo is inspiratie uit de natuur zeer aanwezig in het hedendaagse interieurontwerp en habitattrends, en het ONIX-mozaïek weerspiegelt dit in ontwerpen geïnspireerd op organische elementen.

ONIX presenteert nieuwe glasmozaïeken

De nieuwe collectie biedt allerlei mozaïekformaten en -vormen, variërend van de 19mm penny, zeshoekige en vierkante vormen in verschillende maten. Evenzo is het glasmozaïek een uniek product dat het mogelijk maakt om duizenden spellen en tekeningen te maken met zijn combinaties, patronen, texturen en kleuren. Het is een product van enorme decoratieve rijkdom waarmee makers unieke projecten kunnen ontwikkelen die zijn afgestemd op hun behoeften.

ONIX presenteert nieuwe glasmozaïeken

ONIX zet energie-efficiënte fabriek op

ONIX is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van gerecycleerde glasmozaïeken voor high-end projecten waaronder zwembaden, woonruimtes en commerciële gebouwen (binnen en buiten).

In lijn met zijn inzet voor milieuzorg heeft ONIX een nieuwe fabriek opgezet die is uitgerust met state-of-the-art en hoge energie-efficiëntietechnologieën. De productieprocessen van het bedrijf worden aangedreven door hernieuwbare fotovoltaïsche energie die ter plaatse wordt opgewekt.