Overname voor verdere groei

GreenMax neemt het in Hollandsche Rading gevestigde Green Guard BV over. Op 11 januari is er een overeenstemming bereikt met de eigenaren van Green Guard BV over de overname.

Richting de markt zal er in de komende tijd niet veel veranderen en zal het persoonlijk

Richting de markt zal er in de komende tijd niet veel veranderen en zal het persoonlijk contact onverminderd aandacht krijgen. Wel zullen de contact- en adresgegevens wijzigen. Eric van Oss, directeur van Greenmax: ‘Green Guard BV zal een zelfstandige entiteit binnen de groep blijven, en wordt gevestigd op onze locatie in Heeswijk-Dinther. Vanzelfsprekend zullen we wel kijken hoe we alle bedrijfsonderdelen zo effectief en goed mogelijk kunnen laten samenwerken’.

Met de voortzetting van Green Guard BV zijn beide bedrijven extra actief op zoek naar innoverende, natuurlijke en duurzame oplossingen voor problemen in de groene sector.

Steeds meer klanten weten Green Guard BV te vinden en het klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om verdere groei te kunnen realiseren én de bestaande service te kunnen garanderen is besloten tot verkoop van Green Guard BV. Dat men hierbij uitgekomen is bij GreenMax is logisch gezien de vele raakvlakken.