Overzicht en inzicht in buitengroen

Beurs 27-06
Overzicht en inzicht in buitengroen

De derde najaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt biedt bezoekers eind augustus overzicht en inzicht in de markt voor buitengroen. Het is hiermee The Place to Be voor groene vakgenoten en leveranciers.

Overzicht en inzicht in buitengroen

Op 21 en 22 augustus staat hen onder meer een compleet én actueel aanbod van buitengroen, nieuwigheden en innovaties uit binnen- en buitenland te wachten.

Overzicht en inzicht in buitengroen

GROEN-Direkt heeft bezoekersveel te bieden

“Naast het prachtige aanbod van onze exposanten en het direct beschikbare aanbod op de lagenbeurs van GROEN-Direkt, heeft de beurs de bezoekers veel te bieden. Uiteraard krijgen de inzendingen voor de Green Retail Awards een heel mooi podium, is er de Wall of Fame met bekroonde nieuwigheden, de Green Future Hub met de laatste informatie over certificering, een voorbeeldpresentatie met Bricks en op de tweede dag verzorgt Hortibizz Newsradio hun uitzending vanaf de beurs”, aldus beursmanager Marjolein Wieckardt. “Er is heel veel te zien en beleven dus.” 

Exposanten uit het buitenland weten de beurs inmiddels goed te vinden. Tot nu toe komt zo’n 20% van de ingeschreven exposanten uit het buitenland. Met name het vakgerichte bezoek is een van de redenen om deel te nemen.