Perfect voor ieder werkterrein

15-11-2022
Perfect voor ieder werkterrein

Als reactie op de groeiende vraag naar veelzijdige machines voor werkzaamheden bij weinig manoeuvreerruimte heeft Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) haar kleinste mobiele graafmachine gelanceerd, de ZX95W-7.

Perfect voor ieder werkterrein

Deze compacte, wendbare machine is met zijn indrukwekkende hefvermogen een ideale oplossing voor bouwterreinen in de stad. Zoals alle Hitachi Zaxis-7 mobiele graafmachines is deze nieuwste toevoeging aan de serie speciaal ontworpen om eigenaren en machinisten de controle te geven over hun winstgevendheid, comfort, veiligheid en inzetbaarheid.

Perfect voor ieder werkterrein

Eigenaars kunnen de winstgevendheid vergroten door te werken aan een breder scala aan projecten.

Dankzij het compacte formaat en de kleine draaicirkel kan de machine efficiënt en veilig worden ingezet op plekken met weinig ruimte. In het bijzonder in de nabijheid van voetgangers en weggebruikers. De toevoeging van de tweedelige giek maakt de machine, in combinatie met de zwaaiarm, perfect voor ieder werkterrein.

De ZX95W-7 is buitengewoon goed te manoeuvreren dankzij de vierwielbesturing en biedt een uitstekend hefvermogen om zeer productief te kunnen werken. De veelzijdigheid wordt nog verder vergroot door het gebruik van een tiltrotator en S-type snelwissel voor werktuigen.