Perfecte opvangkwaliteit en een hogere productiviteit

22-02-2023
Perfecte opvangkwaliteit en een hogere productiviteit

In het voorjaar van 2023 wordt de nieuwe Iseki SXG 300 geïntroduceerd. De SXG 300 zitmaaiers met opvang zijn de referentie voor maaimachines met een perfecte opvangkwaliteit.

Perfecte opvangkwaliteit en een hogere productiviteit

De nieuwe serie biedt naast deze eigenschap, nu meer bedieningsgemak en een hogere productiviteit.

De instelbare stuurkolom zorgt samen met de verstelbare stoel voor een ideale positie voor de gebruiker. De cruise control zorgt voor gebruikersgemak, zeker op grotere stukken.

Elektrische inschakeling van de maaier verhoogt de ergonomie van de machine. Verlaging van de veiligheidsbeugel maakt het werken onder bomen makkelijker.

Door een hogere rijsnelheid neemt het rendement toe. Méér motorvermogen zorgt er voor dat er voldoende vermogen is om de hogere rijsnelheid en het goed werken met de machine te garanderen. De inhoud van de grasvanger is met 50 liter vergroot, waardoor men langer kan werken zonder te ledigen. Door  de hoogte van de hoog kipper kan het gras op een hogere hoogte geledigd worden.

Er zijn twee modellen leverbaar de SXG 324 en SXG 327, die men naar wens kan configureren. Zoals een maaibreedte van 122 en 137 cm, laag- of hoogkipper, motorvermogen, fronthef met een schuif of borstel en een cabine.