Plant of the Future

De nieuwe productiehal van Tribù heeft dezelfde high-end afwerking en uitstraling als het hoofdgebouw. Dankzij de extra ruimte kan de meubelspecialist beter inspelen op de groeiende vraag naar oplossingen die het buitenleven aangenamer maken.
Plant of the Future | TuinVAK
Plant of the Future | TuinVAK
Plant of the Future | TuinVAK
Het Limburgse Tribù is altijd koploper in high-end buitenmeubilair geweest. Dit zorgde de laatste 8 jaar voor een mooie jaarlijkse groeicijfers die gepaard gingen met investeringen en uitbreidingen. Eigenaar van Tribù Koen De Cock: ‘We merken dat onze klanten wereldwijd extra investeren in hun buitenruimtes, zowel privé-klanten als luxehotels. Voor privé-klanten zien we een versterkte cocooning trend in de tuin, voor hotels en restaurants is het een pure noodzaak. Hun klanten voelen zich buiten meer op hun gemak en zij investeren in functie van hun klanten. We verwachten dat deze trend zich nog enkele jaren zal doorzetten, daarom investeren we in extra productiecapaciteit. We nemen ook vijf extra mensen aan, gespreid over onze verschillende afdelingen.’
 
High-end afwerking
De huidige assemblagehal van 1000m2 begint krap te worden om aan de vraag te voldoen. Om het productieproces van de assemblage uit te breiden, besloot Tribù haar hypermoderne hoofdkwartier uit te breiden met een productiehal van 2400m2. Voor de bouw van deze prestigieuze productiehal heeft de meubelspecialist beroep gedaan op bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen.
 
Extra druk
Albert Bogemans, projectleider bij Tribù: ‘Dankzij de goede relatie – dit is reeds de vierde samenwerking - en de flexibiliteit die Mathieu Gijbels aan de dag legt, konden zij perfect op onze wensen ingaan.’ De nieuwe productiehal is de eerste fase in Tribù’s ‘Plant of the Future’ plan. Uiteindelijk zal de ‘Plant of the Future’ site vier productiehallen vestigen die op een ultra flexibele manier zullen voldoen aan de noden van hun klanten wereldwijd. 
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.