Plantenabonnement

#Tuinvak 22-06-2021
Plantenabonnement

Dankzij Upperbloom staan niet alleen tuinen en parken, maar ook steeds meer balkons en dakterrassen in bloei. Upperbloom werkt met een plantenabonnement met groengarantie en twee of drie plantenwissels per jaar. 
Plantenabonnement
Met plantensets die vlinders of bijen aantrekken, maar ook aardbeienplanten of verse kruiden behoren tot de mogelijkheden. Dat is niet tuinieren, dat is balkonieren. De Nederlandse startup sleepte een investering van Shawn Harris – bekend van Dragons’ Den – in de wacht en heeft daarmee onder andere het planten-aanbod uitgebreid.
Het slimme plantenabonnement van Upperbloom maakt het aanleggen van een eigen stukje groen, ook vierhoog achter, haalbaar en eenvoudig. Voor elke situatie of locatie is er de perfecte plantenset inclusief plantenbakken bekroond met de Red Dot Design Award. De balkonier van Upperbloom verzorgt installatie en plantenwissels met seizoensplanten, zodat elke buitenplek het hele jaar groeit en bloeit. Met de watermeter is ook watergeven een eitje. Toch iets mis met de planten? Dan komt de balkonier langs om ze weer tot bloei te brengen. Er zijn acht zomerse plantensets met planten op kleur, verse kruiden, lavendel, aardbeien en planten die bijen of vlinders aantrekken.