Professionele grasplaat uit gerecycleerd plastic

Met meer dan 30 jaar ervaring innoveert MatGeco nogmaals en biedt de TrafiDal 50 grasplaat aan. Deze grasdal combineert de stevigheid van betonnen versies met de lichtheid van een synthetisch materiaal. Hierdoor is de Trafidal 50 veel gemakkelijker met de hand te plaatsen dan de betonnen versies.
Professionele grasplaat uit gerecycleerd plastic | TuinVAK
Professionele grasplaat uit gerecycleerd plastic | TuinVAK
Dit is geen beton grasdal
 
De TrafiDal 50 grasplaat wordt door MatGeco op de markt gebracht om een alternatief te bieden aan de bestaande betonnen grasdallen. Door zijn licht gewicht is de plaatsing van de grasplaat eenvoudiger en sneller dan die van een betonnen grasdal en dit zonder hijsapparatuur.
Ontwikkeld voor zwaar en intensief verkeer
 
TrafiDal 50 werd speciaal ontwikkeld voor zwaar en intensief verkeer. Het kan lasten van meer dan 500 t/m² weerstaan en is duurzaam bestand tegen intensieve manoeuvres. De grondstof van de TrafiDal 50 is volledig afkomstig uit de recycling sector. De platen kunnen ook opnieuw gerecycleerd worden. Bij MatGeco staat een professioneel team van adviseurs de klant met hun jarenlange ervaringen in de gras- en grindplaten bij. Zij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing voor een project.