Registreer en markeer

Vrijdag 5 februari start Cumela met de campagne Stop Diefstal! Cumela stimuleert ondernemers om kostbare GPS-apparatuur te registeren en te markeren. Hoognodig want vanaf april 2019 is er voor ruim 6 miljoen euro aan apparatuur verdwenen. 
Registreer en markeer | TuinVAK
De impact op de ondernemer is groot en de schade kan oplopen in de tienduizenden euro’s. Om Nederland minder aantrekkelijk te maken voor de bendes die deze apparatuur roven slaat Cumela voor deze actie de handen ineen met LTO, Fedecom en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Een groot probleem bij het opsporen van gestolen apparatuur is het ontbreken van de juiste gegevens. Om opsporing te vereenvoudigen is het nodig om te beschikken over het serienummer en een correcte omschrijving van de gestolen apparatuur. Door gebruik te maken van de bestaande app ‘Stop Heling’ kunnen bedrijven eenvoudig én veilig registratielijsten met foto’s opstellen. Registreren is de eerste stap, het permanent markeren van de kostbare apparatuur is stap twee.
Om ondernemers te stimuleren om mee te doen aan de campagne Stop Diefstal stelt de organisatie via dochteronderneming Cumela verzekeringen 300 sets met labels en waarschuwingsstickers beschikbaar voor het markeren van geregistreerde apparatuur. 
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.