Remix breidt Tuin- en Terras assortiment uit

Materiaal en Gereedschap 20-03
Remix breidt Tuin- en Terras assortiment uit

Inspelend op de trend om binnen en buiten steeds meer te verbinden heeft Remix het Tuin- en Terras assortiment flink uitgebreid.

Remix breidt Tuin- en Terras assortiment uit

Niet alleen met cementgebonden mortels maar ook met innovatieve makkelijk te verwerken 1-component bestratingsvoegmortels voor zowel droge als natte oppervlakken en een 2-in-1 onkruidremmend Instrooi- en inveegzand.

Remix breidt Tuin- en Terras assortiment uit

Naast de bekende Beton- en Snelbetonmortels, heeft Remix met Multimortel de alleskunner in het Tuin- en Terras assortiment. Met de vele toepassingsmogelijkheden van Multimortel, kan vrijwel iedere klus in de tuin worden geklaard. Voor de ondergrond opbouw van terrassen en paden is er nu Stabilisatiemortel voor het verstevigen van het zandbed. Drainagemortel is er voor een stabiel en waterdoorlatend mortelbed onder de bestrating. Al deze mortels worden milieubewust geproduceerd met een aanzienlijke CO2 reductie en een lage milieukosten indicatie (MKI). Ze worden geleverd in sterke regendichte PE zakken met een verdubbelde houdbaarheid ten opzichte van papieren zakken.

Remix Stenenlijm voor snel en makkelijk verlijmen

De cementgebonden Stenenlijm in handige emmers van 15 kg is een uitkomst voor het snel en makkelijk verlijmen van (stapel)stenen voor tuinmuren, trappen, bloembakken ed. Stenenlijm bevat in tegenstelling tot polyurethaanlijmen geen oplosmiddelen en isocyanaten die schadelijk zijn voor milieu en mens. Dus beter voor het milieu en gezonder voor de verwerker.