Riwal neemt Lipac over

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft het Zweedse verhuurbedrijf Lipac overgenomen. Lipac, opgericht in 1972, is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers en verreikers.
Riwal neemt Lipac over | TuinVAK
Het bedrijf heeft vijf vestigingen in het centrum van Zweden en het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Lipac heeft 37 werknemers en een vloot van ongeveer 1.000 machines, waaronder schaar-, telescoop- en autohoogwerkers en verreikers. Søren Rosenkrands, Chief Business Development Officer van Riwal: “Riwal en Lipac passen goed bij elkaar omdat beide bedrijven specialisten in hoogwerkerverhuur zijn en de vestigingen gecombineerd een goede spreiding hebben. We delen de focus op het leveren van de beste klantervaring en kernwaarden zoals veiligheid en duurzaamheid.” Per Hedebark, eigenaar en Managing Director van Lipac: “We zijn blij dat ons bedrijf de krachten bundelt met één van de wereldwijde leiders in hoogwerkerverhuur.”
Foto van links: Søren Rosenkrands (CBDO Riwal), Per Hedebark (eigenaar en Managing Director Lipac), René Timmers (CFO Riwal)
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.