Roadshow toont het nieuwste accugereedschap van Makita

26-04-2023
Roadshow toont het nieuwste accugereedschap van Makita

In mei en juni 2023 reist Makita rond in Nederland met haar XGT Roadshow en geven zes adviseurs in een rijdende showroom presentaties en demonstraties.

Roadshow toont het nieuwste accugereedschap van Makita

Tussen 24 mei en 13 juni in Zwolle, Zwijndrecht, Uden en Badhoevedorp. Dealers en eindgebruikers in bouw, installatietechniek en groenvoorziening zijn van harte welkom, deelname is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk: vol=vol.

Tijdens de roadshow presenteren en demonstreren de adviseurs van Makita het nieuwe XGT accuplatform. Geschikt voor de zwaarste klussen in bouw, installatie en groenvoorziening. Professionele gebruikers die voor een aanschaf staan of de keuze willen maken voor één platform kunnen vrijblijvend kennismaken met de laatste innovaties van Makita. Ook dealers zijn van harte welkom.

Nieuwste accuplatform van Makita

Marketing manager Ad Huizenga van Makita legt uit: “Het nieuwste accuplatform van Makita moet je ervaren hebben. De kracht en het uithoudingsvermogen die gerealiseerd worden met 1 of 2 40 Volt Max accu’s overtreft de verwachtingen van veel gebruikers. Het 18 V LXT platform kent enorm veel tevreden gebruikers. Die verwachten echter steeds meer van hun gereedschap en willen er steeds zwaardere klussen mee kunnen doen.”

Klik hier voor meer info en inschrijven. Vol=vol