Rustig uren blazen

De BL 700e snoerloze bladblazer is licht van gewicht, maar daarom niet minder krachtig. De 500W brushless-motor zorgt voor een krachtige, consistente luchtstroom met snelheden tot 60m/s.

BL 700e
 BL 100e

De motor is optimaal gepositioneerd om de precisie en kracht van de blazer te vergroten, wat ook nog verder kan worden aangescherpt met een extra mondstuk.

Met zijn ergonomische handgreep en een haak voor een schouderband om de blazer te ondersteunen, kan je rustig uren blazen. Ook weegt de blazer slechts 2,7 kg, wat zowel het comfort als de controle ten goede komt.

Hij is voorzien van twee roosters van verschillende groottes om de ventilatie en de efficiƫntie van de motor te verbeteren. Via de gebruiksvriendelijke keypad kan je daarnaast drie verwisselbare snelheden selecteren. Met de E-Power 4 Ah-batterij kan je tot 120 minuten blazen op lage snelheid, 26 minuten op gemiddelde snelheid en 18 minuten op verhoogde snelheid.

De BL 100e is een compacte, snoerloze bladblazer van slechts 2,1. Zijn 20V 4Ah accu levert 40 minuten werktijd op normale snelheid per lading, of 20 minuten op verhoogde snelheid.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.