RYAN Turf Renovation wordt Bobcat

RYAN Turf Renovation wordt Bobcat

Doosan Bobcat heeft aangekondigd dat de naam ‘RYAN Turf Renovation Equipment’ in 2024 zal veranderen in Bobcat. RYAN Equipment werd net als de BOB-CAT Mowers en het merk Steiner van Schiller Grounds Care in 2020 aan het portfolio toegevoegd.

RYAN Turf Renovation wordt Bobcat

RYAN produceert al meer dan 75 jaar machines voor grasonderhoud en biedt een uitgebreide productlijn, die bestaat uit beluchters, zodensnijders, verticuteerders, powerharken, doorzaaimachines en andere gespecialiseerde producten voor het onderhoud van grasmatten van golfbanen, sportvelden, parken en andere groenvoorzieningen.

RYAN Turf Renovation wordt Bobcat

Bobcat stroomlijnt merkenbeleid

Bobcat is bezig met het stroomlijnen van het merkbeleid om de bekendheid van het merk te verbeteren en het complete productportfolio beter onder de aandacht te kunnen brengen. De transitie moet een uniforme klantervaring opleveren en de zichtbaarheid van het bedrijf verbeteren, waardoor het merk toegankelijker wordt voor meer klanten in meer marktsegmenten en meer regio’s.

RYAN Turf Renovation wordt Bobcat

“Bobcat is al decennia lang een gerespecteerde naam en bekend om zijn krachtige en veelzijdige machines. We zijn er trots op dat we het merk voortdurend met nieuwe productcategorieën uitbreiden, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen”, zei Scott Park, CEO.