Samenwerking opleidingen hoogwerkers

08-02-2023
Samenwerking opleidingen hoogwerkers

Riwal Hoogwerkers en BLOM opleidingen zijn een samenwerking aangegaan met betrekking tot het geven van trainingen voor veilig en efficiënt werken met de hoogwerker.

Samenwerking opleidingen hoogwerkers

BLOM opleidingen heeft een landelijke dekking. Samen met Riwal zijn er 26 vestigingen waar trainingen kunnen worden gegeven, daarnaast is het ook mogelijk op locatie trainingen te faciliteren. Met de specialistische kennis van Riwal zal de marktpositie van zowel Riwal als BLOM opleidingen verder worden versterkt en kan het assortiment trainingen worden uitgebreid.

Dit maakt dat de samenwerking voor beide partijen een meerwaarde biedt. Zo kunnen beide partijen de klanten ook in de toekomst blijven voorzien van de nodige kennis. Voor de klanten van Riwal verandert er niets, anders dan dat zij nu uit nog meer trainingen kunnen kiezen in het online portaal. Ook het klantcontact en de commerciële activiteiten blijven zoals men gewend is. BLOM opleidingen zal verantwoordelijk worden voor de operationele uitvoering van de trainingen.