Sfeer op maat met gerichte spots

Sfeer op maat met gerichte spots

Naast sfeerverlichting geniet je onder de nieuwste Renson-terrasoverkapping binnenkort ook van het gemak van richtbare spots. Het resultaat van een fijne samenwerking met Belgisch verlichtingsproducent en NOA-partner kreon.

Sfeer op maat met gerichte spots

“We pasten een aantal van onze bestaande binnenspots aan voor buitengebruik (IP67). Bovendien voorzagen we een specifieke bevestiging op maat van de Renson-overkappingen”, legt Philippe van Doormaal, marketingmanager van kreon, uit. “De aluminium behuizing wordt door Renson mee gelakt in dezelfde kleur als de overkapping. Zo past die perfect in het totaalplaatje.”

Sfeer op maat met gerichte spots

De spots dimmen of richten gebeurt via de Renson Connect- of via de Somfy-app, waarmee je ook de daklamellen, ledverlichting, audio en verwarming onder je buitenleefruimte bedient.

Sfeer op maat met gerichte spots

Moeiteloos te richten

“Door de integratie in het railsysteem van de overkapping, kan de spot moeiteloos naar wens verschoven en gedetailleerd gericht worden. De besturing via de app draagt bij aan het gebruiksgemak”, zegt Renson-productmanager Sue Deloore.

De arm van de spot kan 360° draaien rond de bovenste scharnier in de rail, de spot zelf heeft nog eens een draaihoek van 150° rond de onderste scharnier.

Benieuwd naar de nieuwe spots? Ontdek ze in NOA Outdoor living.