Slimme bewegingssensor voor buiten

Slimme bewegingssensor voor buiten

De slimme bewegingssensor smik Motion Sensor Outdoor van Paulmann zorgt ervoor dat het tuinpad ’s avonds wordt verlicht precies wanneer het nodig is.

Slimme bewegingssensor voor buiten

Dankzij een verbinding met het Paulmann Gateway systeem, dat nodig is om deze sensor te laten werken, kan verlichting in de tuin worden geactiveerd via de beweging- en lichtsensors. Via dit systeem kunnen ook voorkeuren worden ingesteld. Er kan bijvoorbeeld een routine worden ingesteld zodat alleen de buitenlampen in een bepaald gebied, bijvoorbeeld in de achtertuin, aangaan vanaf een bepaald tijdstip. Met de bewegingssensor kan er dan weer worden ingesteld dat het pad naar je voordeur automatisch oplicht wanneer je aankomt.

Slimme bewegingssensor voor buiten

Elk apparaat slim

Met de Smart Plug Outdoor van Paulmann wordt elk apparaat tot 3.680 watt ineens slim. De Smart Plug is in feite een adapter die tussen het stopcontact en de stekker van het apparaat wordt geplaatst, waardoor het apparaat slim kan worden bediend via het draadloze Zigbee3.0 netwerk. Ook kan het worden gebruikt om het netwerk te verspreiden voor andere smart apparaten dankzij de ingebouwde repeater. Het kan op afstand aan en uit worden gezet, en er kunnen makkelijk routines mee worden ingesteld, waardoor het apparaat automatisch aan en uit kan worden gezet.