Slimme groene roomdivider van GRØNN

Slimme groene roomdivider van GRØNN

De Mynthe van GRØNN is een slimme, metalen plantenbak die een designobject vormt in kantoor, hal, lobby of wachtruimte. Maar ook in woonkamer of loft is dit de perfecte groene roomdivider. Voor een meer flexibele oplossing is er een uitvoering met wieltjes leverbaar zodat de Mynthe verrijdbaar wordt.

Slimme groene roomdivider van GRØNN

Slimme groene roomdivider van GRØNN

Slimme groene roomdivider van GRØNN

Afmetingen van Mynthe: 160 x 25 x 140 cm (L x B x H) en 200 x 25 x 140 cm (L x B x H). Op aanvraag zijn ook oplossingen op maat beschikbaar.

GRØNN kan de Mynthe dan in principe uitvoeren in elke maat en kleur. In samenwerking met Botanico Binnengroen werd een witte variant geproduceerd. De witte plantenbank in combinatie met de groene planten zorgen voor een extra frisse uitstraling in het kantoor.

GRØNN produceert duurzaam

Mynthe is een product van het Nederlandse bedrijf GRØNN. Duurzaamheid en circulariteit staan bij GRØNN centraal. De producten zijn zonder uitzondering in Nederland gemaakt in moderne fabrieken waar gewerkt wordt volgens de nieuwste productiemethoden. Ook wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen als roestvaststaal. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.