Slimme software voor Table du Sud

#Tuinvak 06-11-2020
Slimme software voor Table du Sud

Voor de registratie en afhandeling van het alsmaar toenemende aantal orders is Table du Sud gebaat bij de juiste software. De meubelproducent heeft in Bumbal de ideale partner gevonden.
Slimme software voor Table du Sud
Table du Sud bouwt de design meubels in zijn eigen werkplaats in Heeze en heeft showrooms in Heeze en Nieuwkoop. “Onze eigen productie is een zeer belangrijke troef”, vertelt mede-eigenaar Teun Antonissen. “Iedereen kan tafels verkopen, maar niet iedereen kan ze ook maken. Bovendien hebben we een enorm aanbod meubels op één locatie.”
Teun runt het bedrijf samen met zijn broer Evert. Table de Sud levert de meubels met eigen bezorgers en eigen voertuigen door heel Nederland aan particuliere en zakelijke klanten. In april 2018 is de implementatie van Bumbal bij Table du Sud van start gegaan. Op dat moment reed Table de Sud nog met één vrachtwagen rond, inmiddels zijn dat er vijf.
Van handmatig naar automatisch
Teun Antonissen: “Voorheen werd er bij ons volledig handmatig gepland met Excel. Omdat de bestellingen alsmaar bleven toenemen werd dit onbegonnen werk. We hebben nu ook meerdere medewerkers die kunnen plannen. Zij moesten in het begin wel even wennen aan de software van Bumbal, maar dat hadden ze al snel onder de knie en inmiddels hebben ze het systeem volledig eigen gemaakt.
Dat geldt ook voor onze chauffeurs en magazijnmedewerkers. In totaal werken 15 tot 20 medewerkers met de software en iedereen is overtuigd geraakt van de vele mogelijkheden.” Table du Sud maakt dankzij de software modules van Bumbal een enorme efficiencyslag en bespaart hierdoor veel tijd en kosten. Beide partijen zien zelfs mogelijkheden om nóg meer uit de software te halen.
Ralf Pijnenburg

Lees het volledige interview met Teun Antonissen (Table du Sud) en Bas Holland (Bumbal) in TuinVak nr 5


Slimme software voor Table du Sud