Snoeien, netjes maken en onderhouden

#Tuinvak 13-07-2021
Snoeien, netjes maken en onderhouden

Voor gras, heggen of bomen – met de nieuwe tuinmachines van Metabo kunnen de tuinprofessionals hun belangrijkste werkzaamheden nu met de krachtige accu-packs. 
Snoeien, netjes maken en onderhouden
Voor perfect snoeiwerk en nette graskanten zorgen de nieuwe 2-in-1 accu-struik- en grasscharen SGS 18 LTX Q met 18 Volt en de PowerMaxx SGS 12 Q met 12 Volt. En voor stralend groen zorgt de 18 Volt accu-rugspuit RSG 18 LTX 15 voor plantenbeschermings- en -voedingsmiddelen. Met het Metabo Quick-systeem kunnen de betreffende opzetmessen snel en zonder gereedschap in een handomdraai worden verwisseld. Dan verandert de struikschaar heel eenvoudig in een grasschaar en omgekeerd. Daarbij wegen de machines zonder accu slechts 800 gram, zijn bijzonder ergonomisch geconstrueerd en draaien rustig en storingsvrij.
Met de 18 Volt rugspuit RSG 18 LTX 15 worden plantenbeschermings- en voedingsmiddelen absoluut gelijkmatig verdeeld zonder zelf te hoeven pompen. De elektronisch geregelde pomp zorgt voor bijzonder efficiënt en comfortabel werken: gebruikers kunnen de werkdruk traploos instellen en zo de op te spuiten hoeveelheid exact doseren. Zo kan er in 4 uur met slechts één accu-pack tot wel 90 liter worden aangebracht.