Speciaal voor houten vlonders

Voor de bevestiging van vlonderplanken biedt HECO-Schrauben de speciale roestvrijstalen vlonderschroef met schroefdraad onder de kop aan. Deze schroef, die verkrijgbaar is in kwaliteit A2 en A4, is speciaal ontwikkeld voor de montage van houten vlonders.

Het gebruik van de schroef kost minder kracht en tijd, terwijl de verbinding sterk en veilig

Het gebruik van de schroef kost minder kracht en tijd, terwijl de verbinding sterk en veilig blijft.

HECO-Schrauben heeft twee typen vlonderschroeven: de standaardschroef met kleine verzonken kop en de vlonderschroef met een kleine lenskop, schroefdraad onder de kop en glijcoating.

De combinatie van de schroefpunt, de schroefkop, de geometrie van de schroefdraad, het materiaal en de coating van de HECO-TOPIX vlonderschroef maken het monteren van vlonderplanken erg gemakkelijk. De gepatenteerde punt grijpt zich snel vast in het hout en vermindert het splijten van het hout. Dankzij de stijgende spoed en de DS-coating wordt het inschroefdraaimoment van de vlonderschroef verkort. Hierdoor kan de schroef gemakkelijk bevestigd en gedemonteerd worden.

De schroefdraad onder de kop fixeert de vlonderplank en voorkomt storende kraakgeluiden bij het uitzetten van de planken. De kleine lenskop verzinkt gemakkelijk in het hout en voorkomt dat kleine houten splinters van de plank loskomen.