Spectaculair en harmonieus

Zestien kingsize monogrammen gemaakt met de beroemdste en meest begeerde Antolini-stenen worden de mannequins van een high-fashion showcase waarin Antolini tijdens Marmomac 2022 zijn meest exclusieve materialen samenvat en vertelt: Explosion Blue, Noirblanc, Patagonia Glacé, Amazonite en de gloednieuwe Brèche Fantastique.

Spectaculair en harmonieus | TuinVAK
Spectaculair en harmonieus | TuinVAK
Spectaculair en harmonieus | TuinVAK

De eerste indruk is spectaculair en harmonieus, zoals het uitzicht op een rotswand te midden van bossen en blauwe luchten.

Een uitgebalanceerde groepering die in staat is om de individuele schoonheid van de collecties te benadrukken die Antolini heeft geselecteerd voor het publiek in Marmomac, waardoor bezoekers een overzicht krijgen van de vele variëteiten en gebruiksmogelijkheden van knikkers, kristallen, kwartsieten.

De buitenruimte toont de oorspronkelijke staat van het materiaal, door middel van een selectie van blokken natuursteen. De binnenruimte onthult de halffabricaten, met een scala aan platen, bekledingen en meubels.

De Exclusive Collection, of de serie die de meest unieke en exclusieve materialen van de gehele Antolini-selectie van natuursteen biedt, wordt weergegeven in verlichte tableaus die in staat zijn om verbazingwekkend en betoverend, dankzij het spel van kleuren dat alleen kan worden gegenereerd door licht dat door de dichtheid van het materiaal gaat.

Marmomac vindt plaats van 27-30 september 2022 in Verona.