Speels en levendig

Rivelin vuurtafels worden in Sheffield (UK) naar klantwens samengesteld, de combinatiemogelijkheden zijn enorm. De tafels zijn gemaakt van roestvrij staal, afgewerkt met een buitenkwaliteit poedercoating en voorzien van een granieten- of DEKTON keramisch bovenblad. 
Speels en levendig | TuinVAK
Naast de gebruikte hoogwaardige materialen worden voor de gas-vuurtafels de gepatenteerde Rivelin jet-brandertechniek toegepast, die in combinatie met de gepatenteerde Protean variabele luchttechnologie garant staan voor een speels en levendig vlammenspel wat ook nog eens zuiniger in gebruik is.
Bij alle vuurtafels uit de Liberty Collectie kan een standaard gasfles in de ombouw geplaatst worden. De tafels kunnen, indien nodig, ook verplaatst worden.
Tafels uit de Professional Collectie vereisen een permanente gasleiding, bieden een grote mate van ontwerpflexibiliteit en zijn voorzien van krachtige branders. De Professional modellen worden geleverd met bediening aan de vuurtafel maar kunnen ook uitgevoerd worden met afstandsbediening.
De Woodland Collectie – Plug&Play zijn houtgestookte vuurtafels die worden geleverd met een rond windscherm.
Voor iedere haard die wordt verkocht doet Rivelin een donatie aan edenprojects.org om de aanplant van bomen te financieren.