Stap opzij

Na 35 jaar zet Michel Pauwels, de oprichter van het Ontwerpbureau Pauwels, een stap opzij. Hij geeft de fakkel door aan Heidi Heijens, die al meer dan 25 jaar als landschapsarchitecte in het kantoor actief is.

Deze staat voor de uitdaging de groei verder te zetten. ‘Michel heeft de basis voor ons

Deze staat voor de uitdaging de groei verder te zetten. ‘Michel heeft de basis voor ons succes gelegd. We hebben samen prachtige projecten verwezenlijkt. Als we op dat elan willen verdergaan, moeten we nog meer expertise in huis halen’, stelt Heidi Heijens. 

Ontwerpbureau Pauwels werd in 1987 opgericht door Michel Pauwels. Het Leuvense kantoor telt 6 landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen en heeft doorheen de jaren een specifieke expertise in landschapsarchitectuur opgebouwd. ‘Onze ontwerpen vinden het evenwicht tussen creativiteit en functionaliteit. Ons basisprincipe in elk ontwerp is de subtiele, harmonieuze integratie van groen, vaak in een stedelijke context. Dat resulteert steevast in fascinerend landschap’, stelt Heidi Heijens. 

Michel blijft nog enkele jaren aan boord om Heidi en haar team te adviseren en bij te staan met zijn knowhow en enthousiaste creativiteit. Heidi zelf is alvast ambitieus en is ook niet aan haar proefstuk toe.