Steigerhout in de kinderkamer

#interieurbouw 20-01-2020
Steigerhout in de kinderkamer

Stoer steigerhout is ook heel gaaf in de kinderkamer. Lekker avontuurlijk en heerlijk lang spelen. Maak er een hoogslaper van en je kindje heeft een avontuurlijk roversnest of kan er een toffe indianentent onder maken.
Steigerhout in de kinderkamer
Het leuke van steigerhout is dat het een natuurlijk materiaal is en dat het op vele manieren toepasbaar is. Je kunt er die leuke kinderkamer van maken die je in je hoofd hebt. Of die stoere tuinset buiten. Je kunt er echt alle kanten mee op.
Steigerhouten planken kun je gebruiken om tafels van te maken of een toffe buitenbank mee te creëren. Steigerhout is een robuust en stoer materiaal om hartstikke leuke dingen van te maken. Je kunt echt aan het ontwerpen slaan, want met hout kun je alles maken.

Stoer
Ten eerste heeft gebruikt steigerhout een onwijs stoere uitstraling. Die past dus prima in een lekkere ruige tuin. Of kan een iets te nette tuin met veel tegels juist weer dat robuuste landelijke geven.

Verschillende stijlen, verschillende afwerking
Dus ga maar lekker aan de slag. Maak een paar mooie ontwerpen, want je kunt steigerhout door je hele huis gebruiken. Zoals gezegd in de kinderkamer en de tuin, maar ook voor badkamerkasten of een ruig bureau voor je lieve partner die altijd druk is met het schrijven van de leukste blogs. Laat je maar helemaal gaan want steigerhout is hout en met hout kun je de leukste dingen ontwerpen. Onder de overkapping op de veranda kun je het onbehandeld laten, in de badkamer lekker in de lak zetten en het bureau mooi schilderen. Zo is er voor elke toepassing steigerhout te gebruiken. Daarom is steigerhout het beste voor je interieur. Het is nog voordelig ook, je kunt online goedkope steigerhouten planken kopen en bij je thuis af laten leveren.

Beits
In je tuin is een afwerking met beits wel aan te bevelen. Je behoudt de stoere look van echt doorleefd hout, terwijl je het een goede bescherming tegen de weersinvloeden geeft. Zonlicht en vocht hebben anders een te grote invloed waardoor het steigerhout zal worden aangetast. En dat zou jammer zijn. Lekker in de beits, lekker in de lak en je meubels van steigerhout gaan jaren mee.