Sterk, duurzaam en weersbestendig

De 3M DI-NOC Exterior collectie is geschikt voor het verfraaien van ruimtes buitenshuis. Met de nieuwe collectie worden 28 nieuwe producten toegevoegd. 
Sterk, duurzaam en weersbestendig  | TuinVAK
Ze zijn visueel geïnspireerd op houtnerven, hebben het strakke gevoel van metaal of de koelte van natuursteen. Standaard kleurvarianten maken de collectie compleet. Alle producten voor buitenshuis zijn sterk, duurzaam en weersbestendig.
De 3M DI-NOC matte foliecollectie, die met name wordt gekenmerkt door zijn anti-vingerafdruktechnologie, is met maar liefst 49 nieuwe folies uitgebreid. Daartoe behoren elf nieuwe kleuren in de collectie Solid Color Matte, die zich als basistinten perfect lenen voor een moderne interieurinrichting. Voor de populaire Dry Wood Matte collectie, die met 33 nieuwe fraaie decors met rustieke patronen is uitgebreid van notenhout tot eikenhout, heeft de natuur model gestaan. Nieuw is de 3M DI-NOC Suede Matte collectie die uit vijf kleuren bestaat. Bijzonder is de suède-achtige textuur, die met zijn soft-touche elke kamer tot iets speciaals maakt. De materialen hechten aan uiteenlopende oppervlakken en zijn daarbij eenvoudig te reinigen en hygiënisch te desinfecteren.

Klik hier voor meer informatie Nederland

Klik hier voor meer informatie België
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.