Sterke slangen leven langer

12-01-2023
   ©GARDENA
  ©GARDENA

GARDENA presenteert nieuwe slangen met een zeer lange levensduur. Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee.

   ©GARDENA
  ©GARDENA

De nieuwe EcoLine tuinslang bestaat voor meer dan 65% uit gerecycled materiaal. Het eindresultaat is een vorst- en UV-bestendige slang die bovendien vrij is van weekmakers en schadelijke stoffen. De zogenoemde PowerGrip biedt optimale grip en een veilige, lekvrije verbinding tussen slang en GARDENA-koppelstukken.

   ©GARDENA
  ©GARDENA

Behalve een losse tuinslang is er ook een complete set verkrijgbaar inclusief kraan- en slangstuk, waterstop en tuinspuit, eveneens gemaakt van gerecycled materiaal. GARDENA geeft 30 jaar garantie op de EcoLine collectie.

   ©GARDENA
  ©GARDENA

De textielslang Liano van GARDENA is robuust, licht en flexibel. In vergelijking met reguliere tuinslangen wegen Liano-slangen de helft minder. Na gebruik kun je ‘m ook compact opbergen. De Liano is UV-bestendig en hoeft tijdens vorstperiodes niet naar binnen.

Er zijn twee textielslangen: de Liano Life en de Liano Xtreme, waarbij de laatstgenoemde extreem slijtvast is. Zelfs als je de slang vaak sleept over een ruwe ondergrond of langs stekelige struiken, beschadigt ie niet. Liano Xtreme is verkrijgbaar met een diameter van 13 en 19 mm. GARDENA geeft 15 jaar garantie op Liano Life textielslangen en 30 jaar op Liano Xtreme.