Stevige, stoere, soepele safety sneaker

Producten 05-07
Stevige, stoere, soepele safety sneaker

Als je dagelijks veel kilometers maakt en behoefte hebt aan extra stevigheid, draag dan de nieuwe Redbrick Motion Agile AF. Deze S1PS Safety Sneaker is ontworpen voor mensen die altijd maar blijven doorgaan en daarbij een stoere sneaker willen dragen. Ze zijn soepel, licht van gewicht en hebben veel demping. Ideaal voor werk in transport, logistiek en lichte bouw.

Stevige, stoere, soepele safety sneaker

In tegenstelling tot de andere Motion S1PS-modellen is de Agile AF uitgerust met KPU beschermvlakken op de hiel. Hij heeft ook een heatpint KPU neus voor extra bescherming. KPU is een steviger materiaal waardoor de schoen slijtvaster is zonder het ademende vermogen te verliezen.

Slip-in sock

Dit sneakermodel heeft een Advanced Fit en biedt meer ondersteuning en demping tijdens het werk. De slip-in sock sluit perfect aan om de voet. Zo heeft de drager geen last van een knellende tong en blijft zand en ander vuil langer buiten de schoen. 

De bovenkant is gemaakt van ademend microfiber, een materiaal dat wordt gebruikt in sportschoenen. Het zorgt ervoor dat de bovenkant flexibel, licht en ademend is. De soepele sneakers lopen heerlijk dankzij de mesh-voering en schokabsorberende EVA tussenzool.

S1PS safety sneaker

De Redbrick Motion Agile AF heeft een aluminium beschermneus en metaalvrije anti-perforatiezool die die bestand is tegen perforatie van objecten tot 3 millimeter. Daardoor is het een S1PS schoen die je voeten de hele dag door veilig houdt. De zool is gemaakt van een combinatie van rubber en EVA en kan tegen temperaturen tot 200°C en zelfs tegen kortstondige contactwarmte tot 300°C. De loopzool is ook geïsoleerd tegen zowel hitte als kou.

Verder is de schoen antistatisch en voorzien van ESD dat staat voor electrostatic discharge. Het zorgt ervoor dat de statische elektriciteit die je opbouwt, ook weer wordt afgevoerd. Het voorkomt schokken en vonken, die gevaarlijk zijn voor kwetsbare objecten.

De Agile is geïnspireerd op hedendaags streetwear-design en is door zijn basic kleuren makkelijk te combineren. De stijlvolle werkschoen past onder iedere werkoutfit. Hij is vrij van dierlijke materialen en hartstikke stoer.